LET OP!!!!

Gebruikt u Microsoft Internet Explorer en blijft het winkelmandje leeg? Gebruik dan: 

F & F Trading is officieel dealer van ADBplus Administratieve Software. Deze pakketten bieden u een uiterst gebruiksvriendelijke wijze van het voeren van uw boekhouding en/of bedrijfsadministratie. 

Facturatie software

Wanneer u uw facturen nu in Excel of Word maakt, weet u welke problemen dit allemaal kan geven. Een naam vergeten te veranderen, een totaalbedrag niet aangepast. Dit kan allemaal verleden tijd worden wanneer u de facturen vanuit een speciaal daarvoor gemaakt programma gaat maken. Monicom's ADBplus 2000 is een nieuwe standaard in boekhoudsoftware. Door de kleinschalige aanpak binnen het pakket is het uitermate geschikt voor het MKB, verenigingen, stichtingen en overheidsinstanties. Het pakket biedt een overzichtelijke interface en gebruiksvriendelijke opties, waardoor het gebruik van dit pakket enorm gemakkelijk is.

ADBplus 2000 is een professioneel facturatiepakket met alle functionaliteiten die voor bedrijfsvoering van belang zijn. Hierbij is uitgegaan van de gebruikerskant. Het is zeer eenvoudig om zonder cursus direct aan de slag te kunnen. Er is een ADBplus 2000 Lite, Pro en Special. Winkeliers maken gebruik van de kassa software door middel van de kassa-module die als uitbreiding op de Special versie verkrijgbaar is. Ledenadministratie kan eenvoudig worden geregistreerd in de Abonnement-module. Starters kunnen gratis factuur software downloaden. Die vindt u onder de noemer Gratis Software.

 

F & F Trading
Lavendelplein 30
5643 DE  EINDHOVEN
Telefoonnummer: 06-53302404
Faxnummer: 040-8512216